The smart Trick of Borduren en opdrukken in arnhem That Nobody is Discussing

Wiki Article

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een thirty jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste logo te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

I am seriously pleased about my buy! The printing was fast and of really high quality, in addition the interaction With all the operator was very nice. I unquestionably suggest this store!

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens 5 producten laten testen satisfied borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig met het maken van een cosplay uit een bepaalde activity en heb de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Super fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens 5 producten laten testen satisfied borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

I'm actually pleased about my get! The printing was rapid and of quite premium quality, plus the interaction Together with the owner was pretty pleasurable. I certainly endorse this shop!

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Tremendous fijn!

Damaris werkt snel en goed. Ik was bezig met het maken van een cosplay uit een bepaalde match en heb website de hoodie bij haar kunnen laten bedrukken.

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen touch geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt major en ook het Get hold of satisfied de eigenaresse verliep Tremendous en zeer snel.

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Damaris denkt echt achieved je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede door gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden above het resultaat.

Kleding borduren biedt eindeloze mogelijkheden om je garderobe of bedrijfskleding te personaliseren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele contact of een opvallend assertion, borduurwerk kan je kleding transformeren tot iets unieks. Van casual t-shirts tot professionele bedrijfskleding, borduren voegt waarde en karakter toe aan elk kledingstuk.

Zelfs voor een klein job heeft Damaris industrieel major kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Deze methode is ideaal voor het aanbrengen van brand’s, namen of models op assorted kledingstukken zoals polo’s, jassen en hoodies. Het grote voordeel van borduren is dat het resultaat bestand is tegen veelvuldig wassen en dragen, waardoor je lang kunt genieten van je gepersonaliseerde product.

Report this wiki page